Om DEFINING | CRAFT

Mission

Vi skaber en platform for nye unge og innovative designer, således at Vores produkter altid afspejler en unik ide, som vil gøre en forskel for vores kunders indretning af hjemmet. Vi vil derfor altid levere innovative produkter til hjemmet, som kan skabe en atmosfære af nytænkning/kreativitet og forandring.


Vision

Vi vil være de førende indenfor salg af innovative produkter til hjemmet. Vi vil skabe en anderledes platform for innovative produkter, således af nye unge og lovende designere vil vælge os, som fremtidens samarbejdspartnere. 

 

Historie

Det første spadestik til Janus Furniture blev skabt ved et tværfagligt projekt mellem Aarhus School of Business og Arkitektskolen i Aarhus, hvor samarbejdet mellem 3 økonomi studerende og en afgangselev fra Arkitektskolen mundede ud i en nytænkende Chaiselong til det private segment. Janus Jespersen arbejdede således videre med tankerne om at starte en anderledes platform for unge og lovende designere, mens han læste Cand. Merc. i finansiering på Aarhus School of Business. Efter endt uddannelses forløb grundlagde Janus Jespersen i 2010 Janus Furniture og i 2011 var platformen en realitet. I 2016 skiftede Janus Furniture retning mod kunsthåndværk med fokus på keramik, porcelæn, glas, træ, tekstiler, udvalgte møbler, kunst etc. I denne forbindelse skiftede Janus Furniture således navn til Defining Craft og stadig med fokus på de unge og innovative talenter indenfor disse fag.


Organisation


Direktion

Indehaver

Janus Jespersen

Cand. Merc. i finansiering (2009)
Se mere

Advisory Board 

Formand

Lars Damsgaard

CEO & Founder ved Sovn

Se mere

Medlem

Rikke Camilla Rex

Kemi Ingeniør (2005)

Account Manager ved Merck Group

Se mere

Medlem

Morten Trads

Cand. Merc. i udenrigshandel (2004)

Business Development Manager ved Air-Tech

Se mere

Medlem

Jesper Mølgaard

Cand. Merc. i finansiering (2009)

Marketing Director ved Digi Kiosk

Se mere