Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Defining Craft’s Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Defining Craft (CVR-nr: 33298579).

 

 

Pris og betaling  

I denne webshop kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Visa Debet, Visa Kredit, Mastecard Debet, Mastercard Kredit, JCB og Unionpay eller via bankoverførsel og Mobilepay. Beløbet bliver trukket, når varen/varerne bliver afsendt til modtageren.

  

Alle priser på Defining Craft’s hjemmeside er incl. moms og de angivne priser indeholder ikke gebyr på betalingskortene. 

  

Ved køb under 500 dkr. faktureres et beløb på 50 dkr. til leveringsomkostninger. Ved køb over 500 dkr. er der fragtfri levering i Danmark eksl. Grønland og Færøerne og ikke brofaste øer.

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Defining Craft’s Webshop anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker oftest med Danske Fragtmænd, Universal Transport eller med egen bil. 

Leveringstiden på lagervarer er typisk 1-6 hverdage. Bestillingsvarer er leveringstiden typisk 1-6 uger fra ordredato. Der vil ved bestillingsvarer blive sendt en bekræftelse pr. mail med en præcis leveringstid.

 

Ved forudbetaling gælder leveringstiden fra modtagelse af det pågældende beløb.

 

Er det noget der haster, så ring eller skriv.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer samt varer i restordrer. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/ restordre, har du naturligvis altid mulighed for at afbestille denne igen.

 

Defining Craft frasiger sig ansvaret for forsinket levering, som kan føres tilbage til Post Danmark, Danske Fragtmænd eller 3. fragtfirma (jvf. ovenfor) samt udefra kommende og uforudsigelige faktorer. Køber kan ligeledes ikke hæve købet på denne baggrund. Defining Craft kan ikke drages til ansvar for forgæves venten eller tabt arbejdsfortjeneste grundet forsinkelse. Ovenstående er gældende medmindre andet følger af Dansk Rets almindelige regler.

 

Transsportskade:
Ved levering underskrives der for modtagelsen og på at varen er modtaget uden synlige transportskader. Er emballagen brudt og/eller skadet, skal du undersøge om varen er skadet. Er varen skadet NÆGTER DU AT MODTAGE DEN – VIGTIGT DU SKAL IKKE KVITTERE FOR VAREN. Posten eller Fragtmanden tager den med retur og der sørges for, at du får leveret en ny vare uden omkostninger. I alle tilfælde hvor emballagen er skadet skal det påføres på fragtsedlen.
 
Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Defining Craft’s Webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. 
 
Reklamation

Der gives i henhold til købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. 

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsag til reklamationen til vor adresse:

 

Defining Craft

Rosenvangs alle 105,1-7

8270 Højbjerg.
(Husk at tilføje ordrenummer)
 
Fortrydelsesret

Defining Craft’s Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dette gælder dog ikke varer som er special fremstillet.

Ved returnering har du pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 


Ved køb af gavekort er gavekortet gyldig i 2 år.

 

Der tages forbehold for trykfejl og stavefejl.